WooCommerce nettbutikk for en profesjonell, skreddersydd og effektiv løsning!

WooCommerce nettbutikk

Vi er stolte av å tilby en komplett nettbutikk løsning til en fast pris på kr 12500. Nettbutikk er ferdig satt opp med frakt og betalingsløsninger skreddersydd etter dine ønsker. (pris oppgitt uten mva)

Vi forstår at hver bedrift er unik, og vi er her for å sikre at din nettbutikk reflekterer det.

Hvorfor velge WooCommerce?

Stort utvalg av plugins

WooCommerce er ikke bare en e-handelsplattform, det er en fullverdig løsning for din online virksomhet. Med et stort utvalg av plugins, kan du legge til mange funksjoner som oppfyller dine krav. Enten du trenger avanserte rapporteringsverktøy, ønsker å tilby kuponger og rabatter, eller vil integrere med dine favoritt sosiale medier, har WooCommerce en løsning for deg.

Stabilitet

WooCommerce er kjent for sin stabilitet og hastighet, og kan håndtere et ubegrenset antall varer. Uansett om du selger et dusin produkter eller tusenvis, vil WooCommerce-nettbutikken din alltid være rask og responsiv.

Oppdateringer

Videre er WooCommerce lett å holde oppdatert, noe som sikrer at nettbutikken din alltid er sikker og pålitelig. Med regelmessige oppdateringer og et aktivt utviklerfellesskap, kan du være trygg på at nettbutikken din alltid er i forkant av e-handelsteknologi.

Opplæring inkludert

Vi tror på å gi våre kunder verktøyene de trenger for å lykkes. Derfor inkluderer vi en times opplæring når nettsiden er ferdig. Du vil lære hvordan du legger til varer, genererer rapporter, håndterer moms, og oppdaterer WordPress. Vi vil guide deg gjennom hvert trinn, slik at du kan føle deg trygg på å administrere din nye nettbutikk.

Profesjonelt designet

Vi forstår at design er avgjørende for å skape den rette opplevelsen for dine kunder. Derfor tilbyr vi profesjonelt designet nettbutikker som er skreddersydd for å passe din unike merkevare.

Support 

Når prosjektet ditt er fullført, slutter ikke vår service der. Vi forstår at behovene dine kan endre seg over tid, og vi er her for å støtte deg gjennom hele reisen.
Hvis du trenger support i fremtiden, enten det er for å legge til nye funksjoner, oppdatere designet, eller løse tekniske problemer, tilbyr vi rimelige timebaserte tjenester.

WooCommerce for en skreddersydd, effektiv og brukervennlig nettbutikk løsning!

Kontakt oss for din nettbutikk

Er du klar til å ta din virksomhet til neste nivå med en profesjonell WooCommerce nettbutikk? Vi er her for å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss. La oss sammen skape en nettbutikk som oppfyller dine krav og overgår dine forventninger. Vi ser frem til å høre fra deg!.

Skroll til toppen