Plugin-utvikling

Vi tilbyr utvikling av helt nye plugins for WordPress eller tilpassing av dine eksisterende plugins.

Computer Codes

Din ultimate ressurs for WordPress Utvidelse-utvikling

Vi er et dedikert team av erfarne utviklere som spesialiserer seg på å skape innovative og skreddersydde plugins for WordPress. Vår ekspertise strekker seg over mange år, og vi har hjulpet mange kunder med å løse deres unike behov.
Vi forstår at hver klient har forskjellige behov og krav. Derfor tilbyr vi både utvikling av helt nye plugins og tilpasning av eksisterende plugins. Vi tror at det ikke alltid er mulig å finne den perfekte løsningen på nettet. Derfor er vi her for å utvikle skreddersydde løsninger som passer perfekt for deg.
Vårt team er dedikert til å levere høykvalitets tjenester. Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og vi jobber tett med deg for å sikre at vi leverer en løsning som ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Vi er stolte av vårt arbeid og streber etter å levere de beste løsningene for våre kunder.
Utforsk våre tjenester og la oss hjelpe deg med å ta WordPress-nettstedet ditt til neste nivå. Vi ser frem til å jobbe med deg og hjelpe deg med å realisere dine visjoner.

Planlegging og strategi
Implementeringrategi
UI/UX-utvikling
Koding og utvikling
Testing og kvalitetssikring

Absolutt! Hvis du har en idé for en WordPress-plugin, vil vi gjerne høre fra deg. Vi er her for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt med oss, og la oss sammen skape noe fantastisk.

Skroll til toppen