WP-FIKS

Våre Tjenester WPFIX er din etterspurt tekniske støttetjeneste for alt som har med WordPress å gjøre.

Ekspertutviklerstøtte

Alle WPFIX teammedlemmer har minst tre års erfaring som utviklere eller hostingteknikere. Vi kan jobbe med de fleste problemer umiddelbart.

WP Fiks

Fiks WordPress-problemer fra kr 700,- Har nettstedet ditt sviktet deg? Enten det er en utvidelse-konflikt, intern serverfeil, ødelagt tema eller en kompleks teknisk problemstilling, vil vår prioriterte tjeneste gjenopprette nettstedet ditt i god stand.

Nettstedoverføring

Migrasjon Nettstedoverføring fra kr 1500 Trenger du å overføre nettstedet ditt til en ny server? Å migrere et nettsted kan være en skremmende oppgave, spesielt når domenenavn endres. Men ikke bekymre deg, vi vil sørge for at nettstedet ditt trygt overføres til sitt nye hjem.

Skadelig Programvare

Fjerning av Skadelig Programvare Reparasjon av hacking fra kr 3500,- Ble nettstedet ditt hacket? Kanskje du la merke til uønskede spam-lenker, en plutselig nedgang i trafikk, uregelmessig serverbruk. Uten forsinkelse vil vi fjerne malware-infeksjonen og forbedre sikkerheten på nettstedet ditt.

Hvis du har noen andre spesifikke behov, er vi mer enn glade for å diskutere dem med deg. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt.

Hvordan Kan Vi Hjelpe? For en gratis vurdering av nettstedet ditt, trykk ganske enkelt på den store blå knappen!

Skroll til toppen